Smještaj

 

Udobno se smjestite

Svejedno je preferirate li luksuzne hotele, uređene ruralne ili planinske kuće, obiteljski smještaj, kampove, hostele ili pansione – bitno je samo da se nalazite upravo ondje gdje želite biti. Kod nas ćete u svakom slučaju osjetiti toplinu doma koja će nas povezati. Moderno, živahno, ljupko, raskošno – a opet tradicionalno i pomno uređeno za vaš udoban odmor.

Posebno smo ponosni na razvoj smještaja koji nosi oznaku Kvarner Family koja je dodatno jamstvo kvalitete s podgrupama Pet-, Hike- i Bike-friendly i odnosi se na sve gradove Rivijere. Ona je pokazatelj jedinstvene povezanosti okoliša, interijera, tradicije i posebnog, obiteljskog ugođaja.

Hoteli su prilagođeni i kongresnom turizmu, ali i stvaranju najljepših uspomena poput vjenčanja i drugih važnih dana savršenoga obiteljskog odmora.

Smještaj na Rivijeri Crikvenica

Rivijera Crikvenica ima veliku prednost – širok raspon smještajnih kapaciteta prilagođenih željama i potrebama i tradicionalnih i modernih putnika. Uz hotele Kvarner Palace i Miramare s tradicionalnim uređenjem visoke kategorije, u kojima se uživalo već krajem 19. stoljeća, tu su i potpuno moderno uređeni luksuzni objekti dizajnirani u skladu s trendovima kao što su Esplanade, Crikvenica, Katarina i Amabilis, mali obiteljski hoteli (Abalone, Marina, Vali, Stypia i Villa Emilia) i , veliki hotelski kompleksi Ad Turres i Omorika, raznoliki oblici obiteljskog smještaja, pansioni i tradicionalne kamene kuće, hosteli i kampovi koji nude zanimljive dodatne sadržaje, a smještaj možete pronaći i u mobilnim kućicama okruženima zelenilom, smještenima neposredno uz plažu.

Smještaj u Novom Vinodolskom

Novi Vinodolski poznato je odredište brojnih nautičara. Moderno opremljene marine „Novi“ (5 sidara) i „Mitan“ pružaju najvišu razinu usluge i građene su prema najvišim standardima nautičkog turizma. Uz luksuzne nautičke kapacitete, tu su i brojni hoteli prilagođeni kako potrebama modernih obitelji, tako i vrhunskim wellness hedonistima – Wyndham Grand Novi Resort, Family hotel Lišanj i Tamaris. Gostima koji žele više privatnosti, gostoljubivi će domaćini uvijek pronaći odgovarajući smještaj, dok onima koji su okrenuti prirodi i žele biti tik uz more, Novi Vinodolski nudi smještaj u nekoliko kampova s parcelama i mobilnim kućicama, među kojima se ističe kamp Klenovica. Svi smještajni kapaciteti svojim dodatnim uslugama pružaju doživljaj više.

Smještaj u Vinodolu

Svoj odmor možete provesti drugačije – u tradicionalnim, ruralnim kućama koje nude neponovljiv autentičan stil ovog kraja i koje su uređene prema standardima modernog gosta. Uz planinske i kuće u šumovitom predjelu, tu su i brojni pansioni i apartmani u obiteljskom smještaju. Blizina mora i šuma vašem će odmoru pružiti priliku za istraživanje i stvaranje posebnih doživljaja. Etno hotel Balatura nalazi se u Triblju, u mirnoj dolini, okružen krševitim brdima i šumama i pravi je primjer očuvanja graditeljske baštine Vinodola. Boutique Hostel Mali Pariz obnovljeno je obiteljsko imanje u Marušićima, mjestu u kojem su obitavale bogate primorske obitelji.